به گزارش مشرق، دکتر سهيل سريزدي در گفتگو با مهر به توليد اين نان سبوسدار اشاره کرد و گفت: نانهايي که هم اکنون مصرف مي کنيم به دليل اينکه نشاسته و کربوهيدرات بالايي دارند باعث مي شود که قند خون بالا رفته و تبديل به چربي و چاقي شود. براي مقابله با عارضه اين قبيل نانها مي بايست نوعي نان تهيه کنيم که نشاسته کمتري داشته باشد.
اين پزشک مشاور تغذيه افزود: ميزان سبوس در توليد اين نان را با استفاده از سبوس گندم، برنج و جو بالا برديم و به مرز 97 درصد سبوس رسانديم.
سريزدي با تاکيد بر اينکه مصرف اين نان باعث سيري زودرس شده و مانع از چاقي مي شود، گفت: اين نان سرشار از سبوس و فاقد آرد و نشاسته بوده و به راحتي قابل بلع و هضم در دستگاه گوارش است.
دبير انجمن تغذيه شهر با اعلام اينکه نانهاي سبوسدار موجود در بازار حداکثر 50 درصد سبوس دارند، افزود: وجود سبوس باعث مي شود که جذب نشاسته به تاخير بيافتد و مانع از بالا رفتن ناگهاني قند خون شود.
وي تاکيد کرد: هرچه ميزان سبوس و فيبر در نان بيشتر و مقدار آرد کمتر باشد ارزش غذايي آن بويژه براي افراد چاق و بيماران ديابتي بيشتر مي شود.
سريزدي با اشاره به وجود 80 تا 120 کيلو کالري در اين نان سبوسدار، افزود: مصرف اين نان براي مبتلايان به چاقي، ديابت و کساني که مبتلا به يبوست هستند، توصيه مي شود.
وي با اعلام اينکه انجمن تغذيه شهر به دنبال اهداف تجاري نيست و توليد اين نان به صورت آزمايشي انجام شده است ادامه داد: با مصرف يک کف دست از اين نان، فرد به مدت چهار تا هشت ساعت احساس گرسنگي نخواهد کرد.