کد خبر 22404
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۸۹ - ۰۸:۲۴

دبير انجمن تغذيه شهر از توليد آزمايشي نان سبوسدار بدون آرد براي اولين بار در کشور خبر داد و گفت: مصرف نانهاي سنتي به دليل بالا بودن کربو هيدرات باعث افزايش قندخون و چربي مي شود.

به گزارش مشرق، دکتر سهيل سريزدي در گفتگو با مهر به توليد اين نان سبوسدار اشاره کرد و گفت: نانهايي که هم اکنون مصرف مي کنيم به دليل اينکه نشاسته و کربوهيدرات بالايي دارند باعث مي شود که قند خون بالا رفته و تبديل به چربي و چاقي شود. براي مقابله با عارضه اين قبيل نانها مي بايست نوعي نان تهيه کنيم که نشاسته کمتري داشته باشد.

اين پزشک مشاور تغذيه افزود: ميزان سبوس در توليد اين نان را با استفاده از سبوس گندم، برنج و جو بالا برديم و به مرز 97 درصد سبوس رسانديم.

سريزدي با تاکيد بر اينکه مصرف اين نان باعث سيري زودرس شده و مانع از چاقي مي شود، گفت: اين نان سرشار از سبوس و فاقد آرد و نشاسته بوده و به راحتي قابل بلع و هضم در دستگاه گوارش است.

دبير انجمن تغذيه شهر با اعلام اينکه نانهاي سبوسدار موجود در بازار حداکثر 50 درصد سبوس دارند، افزود: وجود سبوس باعث مي شود که جذب نشاسته به تاخير بيافتد و مانع از بالا رفتن ناگهاني قند خون شود.

وي تاکيد کرد: هرچه ميزان سبوس و فيبر در نان بيشتر و مقدار آرد کمتر باشد ارزش غذايي آن بويژه براي افراد چاق و بيماران ديابتي بيشتر مي شود.

سريزدي با اشاره به وجود 80 تا 120 کيلو کالري در اين نان سبوسدار، افزود: مصرف اين نان براي مبتلايان به چاقي، ديابت و کساني که مبتلا به يبوست هستند، توصيه مي شود.

وي با اعلام اينکه انجمن تغذيه شهر به دنبال اهداف تجاري نيست و توليد اين نان به صورت آزمايشي انجام شده است ادامه داد: با مصرف يک کف دست از اين نان، فرد به مدت چهار تا هشت ساعت احساس گرسنگي نخواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس